
Her er de verdige vinnerne av Årets glutenfrie bedrift 2023: Klæbu bakeri øverst til v. med Karl Gerhardsen, fylkesleder i NCF Lisbeth Hansvold, Ingrid og Frode Gerhardsen. Foto: Frode Myren Under til v.: Hatting Lantmännen Unibake vant prisen som årets produsent. Foto Tone Nyvold. Og til høyre Brenda Jensen og Fabian Franco, som driver Arepa i Mathallen i Oslo. Foto: Anette Årsland.
Årets glutenfrie bedrift
Prisvinnere 2023:
Produsent: Hatting
Serveringssted: Arepa (Oslo)
Konditori: Klæbu Bakeri
Prisvinnere 2022:
Produsent: Kjevla Hjemmebakeri AS, Nøtterøy, og DR. Schär AG/SPA
Serveringssted: Poca Madre, Bergen
Konditori: Baker Jørgensen AS, Arendal
Prisvinnere 2021:
Produsent: Wild Fire Foods og Semper
Serveringssted: Spiseriet kafé
Konditori: Baker Hansen
Prisvinnere 2020:
Produsent: Elda bakeri og Nua Brygghus
Serveringssted: Fugl Føniks
Konditori: Spisekroken Evje
Prisvinnere 2019:
Produsent: Norgesmøllene AS
Serveringssted: ASIA (Aker Brygge)
Konditori: Brustadbakeren (Rogaland)
Prisvinnere 2018:
Produsent: Klæbu Håndbakeri
Serveringssted: Glunot
Konditori: Dampbageriet
Prisvinnere 2017:
Produsent: REMA 1000
Serveringssted: Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken
Konditori: Harry Bakeri & Kaffibar
Prisvinnere 2016:
Produsent: Drytech
Serveringssted: PULS Ditt værested, Gjøvik
Konditori: Kjøkkenskapet
Prisvinnere 2015:
Produsent: Det glutenfrie verksted
Serveringssted: Søstrene Fryd, Ålesund
Konditori: Baker Hansens Glutenfrie AS
Prisvinnere 2014:
Produsent: Fønix, avd. Fønix Håndverksbakeri
Serveringssted: Babels kafé, Tønsberg
Konditori: Mikalsen Bakeri
Prisvinnere 2013:
Produsent: Brisk Kompetansesenter, avd. bakeri og Lofotprodukt
Serveringssted: Jordbærpikene
Konditori: Gjestalveien Conditori
Prisvinnere 2012:
Produsent: Rieber & Søn
Serveringssted: Telemark-Svingen
Konditori: Bakefri