Kollasje_Årets_vinnere_2023_850x478.jpg

Årets glutenfrie bedrift 2023 er kåret

Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift 2023 er kåret. Tre flotte bedrifter som bidrar til gode glutenfrie matopplevelser på hver sin måte, har mottatt heder og ære for den jobben de gjør. Her kan du møte de verdige vinnerne.

Hatting.jpg

– Hatting gjør det lett å være glutenfri!

– Vi har hatt en stor satsning på glutenfrie produkter, og er glade for at det harde arbeidet vi har lagt ned er blitt lagt merke til, sier Elin Renbjør, markedssjef for Hatting.

Arepa 2_Foto_Anette Årsland.jpg

Arepa – restauranten hvor all mat er glutenfri

– Det er veldig gøy å bli kåret til Årets glutenfrie spisested. Det viser at vi har blitt lagt merke til, sier Fabian Franco. Han er medeier og daglig leder i Arepa, en restaurant hvor alt på menyen er glutenfritt.

Klæbu_ foto_Frode Myren.jpg

– Kundene kjører i flere timer

– Vi åpnet kafédrift i mai i 2023, så det er jo hyggelig å bli kåret til Årets glutenfrie konditori, sier Frode Gerhardsen i Klæbu Bakeri.

Årets glutenfrie bedrift

Prisen Årets glutenfrie bedrift ble opprettet av NCF i 2012 for å stimulere til et godt glutenfritt tilbud i markedet, og deles ut i kategoriene produsenter, konditorier og serveringssteder. I kategoriene konditorier og serveringssteder tas det utgangspunkt i nominasjoner fra NCFs medlemmer og andre, mens i kategorien produsenter nominerer bedriftene seg selv.