Wrap_1200x500.jpg

Wraps med fyll

Bakverk 0 - 20 min

Wraps er lett å lage og lett å spise uten bord og tallerken. Med andre ord; fint å ha med på tur!

Ingredienser

Se ingredienser i tekst.

Slik gjør du

Wraps kan fylles med nesten hva som helst – her er det bare kreativiteten som stopper deg. Vi synes disse to klassiske variantene smaker veldig godt; en med røkelaks og en med spekeskinke. Glutenfrie wraps fås kjøpt i mange velassorterte dagligvarebutikker.  

Med røkelaks, snøfrisk og grønnsaker

Varm ønsket antall glutenfrie wraps i stekepanne eller i ovnen (microbølgeovn). Avkjøl noe. Smør snøfrisk på halve wrapsen, legg på røkelaks, avocado/agurk og salat. Rull sammen og del i to litt på skrå.

Med spekeskinke, snøfrisk og grønnsaker

Varm ønsket antall glutenfrie wraps i stekepanne eller i ovnen (microbølgeovn). Smør snøfrisk på halve wrapsen, legg på spekeskinke, tynne tomatskiver og salat.