Tilbake
Cøliaki
Cøliaki
Hva er cøliaki?
Glutenintoleranse
Barn
Ungdom
Voksne
Spør våre eksperter
FAQ
Test deg
Grunnstønad
Reisetips
Brosjyrer
For helsepersonell
Digitale foredrag
Spør våre eksperter
Send inn spørsmål
Spørsmålsarkiv
Glutenfri mat
Glutenfri mat
Oppskrifter
Kosthold og ernæring
Ingredienser
Lær å bake glutenfritt
Oppskriftshefter
Kokebøker
Alkohol
Glutenfrie produkter
Kurs
Alle kurs
Bakekurs
Nettkurs for skole og barnehage
Nettkurs for helsesykepleiere
Nettkurs for nydiagnostiserte
Nettkurs for helseinstitusjoner
Forskning
Forskning
Siste innen forskning
Forskningsfondet for cøliaki
Støtt forskning
Søk om midler
Forskerkonferansen
Om oss
Om oss
Organisasjonen
Hva gjør NCF?
Støtt vårt arbeid
Medlemsfordeler
Kontakt oss
Søkefelt
Søk
Støtt oss
Bli medlem
Logg inn
Hjem
Om NCF
Medlemsfordeler
Medlemsbladet glutenFRI
Arkiv
glutenFRI 2-2021
glutenFRI 2-2021
Forskning: Er glutenfri mat både dyrere og dårligere?
Lars Agnar Hjelmeset: – Jeg har hatt cøliaki hele livet.
Test: Næringsinnholdet i glutenfrie brød.
Det har kommet mange gode glutenfrie håndverksøl på markedet. Se vår øl-guide.
Se også:
Om glutenFRI
I
Annonsering
Utgivelsesplan
I
Arkiv
Logg inn for å lese digitalt