Sjokoladecookies - glutenfrie selvfølgelig!
Kaker og desserter 20 - 40 min
Ingredienser
Ca. 35 cookies
110 g smør/margarin
1,5 dl (hvitt) sukker
1 dl brunt sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
150 g fint glutenfritt mel
50 g glutenfritt havremel
3 ss potetmel
1,5 dl nøtter eller mandler
1 plate glutenfri kokesjokolade
Slik gjør du
1. Rør smør og sukker hvitt.
2. Bland inn egget og alt det tørre.
3. Grovhakk nøtter/mandler og sjokoladen, og bland inn i deigen.
4. Tilsett litt mer mel om nødvendig, deigen skal være fast.
5. Settes på bakepapirkledd stekebrett med to skjeer.
6. Stekes midt i ovnen ved 180 grader ca. 15 min.
7. La stå på platen til de er avkjølt.
Tips: Glutenfritt havremel kan du lett lage selv ved å male glutenfrie havregryn i foodprocessor.