Kvikke cookies_1280x720.jpg

Sjokoladecookies - glutenfrie selvfølgelig!

Kaker og desserter 20 - 40 min

Lyst på knasende cookies med sjokoladebiter og nøtter? Disse kjeksene er raske og enkle å lage både for små og store kokker.

Ingredienser

Ca. 35 cookies

110 g smør/margarin
1,5 dl (hvitt) sukker
1 dl brunt sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
150 g fint glutenfritt mel
50 g glutenfritt havremel
3 ss potetmel
1,5 dl nøtter eller mandler
1 plate glutenfri kokesjokolade

Slik gjør du

1. Rør smør og sukker hvitt.

2. Bland inn egget og alt det tørre.

3. Grovhakk nøtter/mandler og sjokoladen, og bland inn i deigen.

4. Tilsett litt mer mel om nødvendig, deigen skal være fast.

5. Settes på bakepapirkledd stekebrett med to skjeer.

6. Stekes midt i ovnen ved 180 grader ca. 15 min.

7. La stå på platen til de er avkjølt.

Tips: Glutenfritt havremel kan du lett lage selv ved å male glutenfrie havregryn i foodprocessor.