Enten du skal til fjells eller være hjemme i høstferien er det ofte koselig å samle familie og venner og lage litt ekstra god, glutenfri mat. Kanskje kan en av rettene under friste?
Se på denne lekre sjokoladekaken! Glutenfri og saftig kake med smakfull krem som er helt perfekt når man skal kose seg litt ekstra. Valnøttene på toppen er både pen pynt og gir god krønsj.
Laks er en favoritt både til fest og hverdags. Her er en lettvint og glutenfri variant hvor hele middagen lages i én og samme form og med masse god smak!
Hjemmelaget energibar er et supert alternativ til de man kjøper i butikken. Disse glutenfrie energibarene er enkle å lage og ha med seg i matpakken eller ut på tur.
Glutenfri vegetarlasagne av Hanne-Lene Dahlgren – "denne oppskriften har mannen min og jeg jobbet knallhardt med over lang tid, og den ble så god at den vinner over alle andre lasagner vi har smakt!"
Kombinasjonen av nystekte, glutenfrie rundstykker og bakt ost er til å få vann i munnen av! Osten blir flytende, og det er bare å dyppe brødet i. Bon appétit!
Høst er tid for lammekjøtt! Er du lei av fårikål kan du her få et godt alternativ. Lammegryten er en god rett inspirert av Middelhavet, server med nybakte, glutenfrie pitabrød.
Når temperaturen synker er det deilig å ha noe godt man kan varme seg på. Hva med å lage din egen gløgg? Ta litt bær, ingefær og varmende krydder, og vips har du en perfekt kosedrikk.
Lag en herlig, glutenfri blåbærpai dere kan kose dere med. Enten du har blåbær igjen etter årets plukketur i fryseren, eller du kjøper en pose i butikken, blir resultatet like bra!
Med denne herlige viltgryten skaper du fest på bordet. Her er det brukt reinskav, men du kan variere med hjort, elg eller det du måtte ha for hånden. Godt og naturlig glutenfritt blir det uansett!