Dårlig håndtering av glutenfritt
Hva kan vi gjøre ved dårlig håndtering av glutenfri varer? Som for eksempel glutenfri kaker ikke er godt nok avskiltet fra ikke glutenfri kaker og de ansatte ikke gjør noe med det.
Ally, 2. april 2025
Lise svarer
Du kan varsle Mattilsynet. De har en tjeneste som heter «Varsle om noe som gjelder mat eller drikke». Her er lenken til tjenesten på Mattilsynets nettsider: Om bekymringen: Steg 1 av 3 - Varsle om noe som gjelder mat eller drikke | Mattilsynet
Hvis de er lydhøre kan du også printe ut og levere NCFs "seks tips til hvordan tilbrede trygg glutenfri mat" som du finner her: https://ncf.no/om-ncf/hva-gjor-ncf-/arlige-kampanjer/glutenfritt-pa-banen/6-kjappe-tips-
Lise F. Pedersen, 09. april 2025 18.00
- Kategorier:
- Kontaminering