Har dere faktaark eller brosjyrer jeg kan gi til kollegaene mine, sånn at de kan bake glutenfritt til meg?

På jobb har vi på rundgang ansvar for å lage varmlunsj hver fredag (Og av og til ellers bakes det forskjellige godsaker). Da blir ofte vi med cøliaki uten - dette grunnet dårlig viten om hva cøliaki er og hvilke varer som inneholder gluten, samt hva som finnes av erstatningsprodukter. Har dere et infoskriv vi kunne benyttet på jobb som en veileder for de andre ansatte? Hadde vært kjekt å bli inkludert i det sosiale. Håper på positivt svar.

Lise svarer

Sjekk ut faktaarkene og brosjyrene våre. Et faktaark som kan være aktuelt er "Cøliaki og glutenfri mathåndtering". Du finner den her: https://ncf.no/coliaki/brosjyrer-og-faktaark/coliaki-og-glutenfri-mathandtering  En brosjyre som kan være verdt å se på er: "Tips til glutenfri matlaging" Du finner den her: https://ncf.no/coliaki/brosjyrer-og-faktaark/tips-til-glutenfri-matlaging 

Lykke til :)