Logo
  • Cøliaki
  • Hva er cøliaki?
  • Andre glutenrelaterte tilstander
  • Barn
  • Ungdom
  • Voksne
  • Spør våre eksperter
  • FAQ
  • Test deg
  • Grunnstønad
  • Reisetips
  • Brosjyrer
  • For helsepersonell
  • Digitale foredrag
  • Spør våre eksperter
  • Send inn spørsmål
  • Spørsmålsarkiv
  • Glutenfri mat
  • Oppskrifter
  • Kosthold og ernæring
  • Ingredienser
  • Lær å bake glutenfritt
  • Oppskriftshefter
  • Kokebøker
  • Alkohol
  • Glutenfrie produkter
  • Alle kurs
  • Bakekurs
  • Nettkurs for skole og barnehage
  • Nettkurs for helsesykepleiere
  • Nettkurs for nydiagnostiserte
  • Nettkurs for helseinstitusjoner
  • Forskning
  • Siste innen forskning
  • Forskningsfondet for cøliaki
  • Støtt forskning
  • Søk om midler
  • Forskerkonferansen 2025
  • Om oss
  • Organisasjonen
  • Hva gjør NCF?
  • Støtt vårt arbeid
  • Medlemsfordeler
  • Kontakt oss
Søk
Støtt oss
Bli medlem
Logg inn
  • Hjem
  • Cøliaki
  • Digitale foredrag

Digitale foredrag

Få faglig påfyll av Norges fremste eksperter på cøliaki rett hjem i din egen stue, akkurat når det passer deg.

Folkemengd (3).jpg

Hvilken rolle spiller arv og miljø for utvikling av cøliaki?

Forskningsutstyr (2).jpg

Utredning hos barn, litt forskjellig fra voksne

Ultrapross.jpg

Hva er ultraprosessert mat?

Hva kan jeg spise.jpg

Persontilpasset ernæring

Ingredienser.jpg

Slik tyder du produktmerkingen

Bokhvete.jpg

Superkornene det er lurt å spise mer av

Jente brokkoli.jpg

Hvordan få kresne barn til å spise sunnere?

Hjerte.jpg

Derfor bør du spise godt med fiber

Gutt-hos-legen-1200x500.jpg

Oppfølging av barn og ungdom med cøliaki

vondt-i-magen-1200x500.jpg

Hva er cøliaki?

Lese-ingredienser-1200x500.jpg

Ny med cøliaki i matbutikken

Fullkornsris

Et balansert kosthold

Forskning_web.jpg

Hvordan stilles cøliakidiagnosen?

doktor-1200x500.jpg

IBS – når glutenfritt ikke er nok

Eldre-par-1200x500.jpg

Oppfølging av voksne med cøliaki

Pille_1200x500.jpg

Cøliakipillen – kommer den og hvordan fungerer den?

  • Synnøve
  • Lerøy Seafood
  • Klæbu Bakeri
  • Schar
  • Jytte

​​​​Vi hjelper deg til å leve et godt liv uten gluten! ​
Nyttige lenker
  • Ofte stilte spørsmål
  • Brosjyrer og faktaark
  • Test deg
Se også
  • Norsk cøliakiforenings ungdom
  • For helsepersonell
Annet
  • Kontakt oss
  • Annonsering
  • Presse
  • Personvern

NORSK CØLIAKIFORENING (Org. nr. 983839983) I POSTBOKS 351 SENTRUM 0101 OSLO I 22 40 39 00 I POST@NCF.NO
Facebook Instagram Twitter