Sunn og variert mat er viktig for helse og trivsel. Også for deg som spiser glutenfritt!
Når vi baker glutenfritt så trenger vi litt ekstra hjelp for å få luftig bakverk. Her har du tips til noen gode hjelpere på kjøkkenet.
Millioner av europeere risikerer å utvikle flere kroniske sykdommer på grunn av inntak av industrifremstilt mat, eller såkalt ultraprosessert mat.
Her får du gode tips til hvordan du kan leve et sunt glutenfritt liv.
Kikerter er en belgfrukt som er proppfull av næringsstoffer - og det samme gjelder jo selvsagt melet!
Belgfrukter er sunne og rike på proteiner og vitaminer. De gir en god metthetsfølelse og kan erstatte poteter, ris og pasta.
De alle fleste buljonger er glutenfrie. Her får du en oversikt over buljongtyper i handelen, og hvilke av disse som er glutenfrie.
Med små grep kan du gjøre den glutenfrie kosten mer fiber- og næringsrik. Her får du noen tips.
Er det mulig å kombinere et glutenfritt og vegetarisk kosthold?
Hvetestivelse kan være til hodebry for enkelte. Men hva er egentlig hvetestivelse? Og er det trygt for cøliakere å spise glutenfri hvetestivelse?