Sunn og variert mat er viktig for helse og trivsel. Også for deg som spiser glutenfritt!
Vi trenger alle vitaminer og mineraler for å overleve!
NCF har de siste årene testet mange produkter som har blitt publisert i medlemsbladet glutenFRI. Her får du et utvalg.
Disse kornsortene har til felles at de er veldig vitamin- og mineralrike, de har en god proteinkvalitet og mange inneholder alle de essensielle aminosyrene.
Når vi baker glutenfritt så trenger vi litt ekstra hjelp for å få luftig bakverk. Her har du tips til noen gode hjelpere på kjøkkenet.
Millioner av europeere risikerer å utvikle flere kroniske sykdommer på grunn av inntak av industrifremstilt mat, eller såkalt ultraprosessert mat.
Vanskelig å leve sunt og glutenfritt? Her får du 10 kjappe tips som kan gjøre det lettere!
Kikerter er en belgfrukt som er proppfull av næringsstoffer - og det samme gjelder jo selvsagt melet!
Belgfrukter er sunne og rike på proteiner og vitaminer. De gir en god metthetsfølelse og kan erstatte poteter, ris og pasta.
De alle fleste buljonger er glutenfrie. Her får du en oversikt over buljongtyper i handelen, og hvilke av disse som er glutenfrie.