Spør våre eksperter

Har du spørsmål om glutenintoleranse? Trenger du kanskje noen råd om ernæring – eller tips til hvordan få til den glutenfrie baksten? Send inn spørsmål til nettpraten og få svar onsdager mellom kl. 18.00 og 20.00! 

Våre eksperter

Trond S. Halstensen er professor dr.med. ved Institutt for oral biologi ved Universitetet i Oslo. Han har også en overlegestilling ved Lovisenberg Diakonale Sykehus hvor han jobber med utredning av glutenreaksjoner. Han har vært medlem av NCFs fagråd siden 1994, og leder siden 2008. Han er en prisbelønt norsk immunolog, og er blant annet kjent for sine studier av cøliaki.

Lise Friis Pedersen er seniorrådgiver ernæring i NCF, og har blant annet ansvar for ernæringsrelaterte spørsmål og de glutenfrie bakekursene. Lise brenner for at den glutenfrie maten bør bli sunnere, og ønsker å bevisstgjøre forbrukerne til å foreta bedre matvarevalg. Lise har master i samfunnsernæring fra OsloMet. 

Les om våre eksperter
Send inn spørsmål

Spørsmål kan sendes inn når som helst, men for å få svar på ernærings- og bakespørsmål førstkommende onsdag, må spørsmål sendes inn tirsdag i forveien innen kl. 16.00 (gjelder ikke medisinske spørsmål, disse kan sendes inn rett før og under selve nettpraten). NB! Ikke bruk fullt navn og unngå å legge inn personlige opplysninger. 

Spørsmål
Fornavn eller kallenavn
Velg kategori